Snapchat Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Snapchat

2011’den günümüze hayatımızda yer alan Snapchat uygulamasında hesap kapatma ve hesap silme işlemi nasıl yapılıyor? Snapchat hesap silme rehberi ve Snapchat silme linki yazımızda.

Snapchat Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Sosyal medya hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olsa da, çeşitli nedenlerden dolayı hesabını kapatmak isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Bu kapsamda 2011’den bu yana hayatımızda olan Snapchat hesabı nasıl silinir ve Snapchat kapatma işlemi nasıl yapılır sorularının cevabı ile karşınızdayız. İşte detayları ile Snapchat hesap silme linki

Snapchat Hesap Silme Linki

Bu işlemi mobil uygulamadan yapmak mümkün değil. Bundan dolayı herhangi bir bilgisayarın veya akıllı telefonun / tabletin internet tarayıcısını kullanmak gerekir. İşlem olarak iki şeye ihtiyacınız var; Tahmin edilebileği gibi kullanıcı adı / şifre ve Snapchat silme linki.

Snapchat Silme Linki 2024: https://accounts.snapchat.com/accounts/delete_account

  • İlk olarak buraya ya da yukarıdaki Snapchat hesap silme linkine tıklayın.
  • Kullanıcı adı ya da e-posta adresinizle birlikte şifrenizi girerek giriş yapın.
  • Giriş yaptıktan sonra Snapchat’in Hesap Devre Dışı başlıklı uyarı ekranı karşınıza çıkacak.
  • Bu ekranda tek yapmanız gereken tekrar kullanıcı adı / şifre girmek ve Devam’a tıklamak.
  • Snapchat hesap silme işlemi tamamlandı.

Snapchat Hesabını Silmek

Not:1: Facebook ve Twitter ile benzer olarak Snapchat verilerinizi indirmeye izin veriyor. Eğer daha önce veri indirme talebinde bulunduysanız mail adresinize verilerin hazır olduğuna dair bildirim gelmeden bu işlemi yapmayın. Aksi halde verileriniz size gönderilmez.

Not: 2: Silme işlemini yaptığınızda Snapchat size bir onaylama e-postası gönderiyor. Bunu kontrol etmek için hesabınıza onaylanmış bir e-posta adresinin eklenmiş olduğundan emin olmalısınız.

Snapchat silme sayfasında görüldüğü gibi kararınızdan pişman olursanız 30 gün süreniz bulunuyor. Silme işlemini yaptıtkan sonra hesabınız kayboluyor. Ancak 30 gün içinde tekrar giriş yaparsanız eski haline geliyor ve kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Bu İşlem Geri Alınabilir mi?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu işlemi yaptıktan sonra hesabınız kalıcı olarak silinmeden önce 30 gün bekleme süresi var. Eğer bu süre içerisinde tekrar giriş yaparsanız bu işlem iptal olur ve hesabınızı kapatmak için tekrar yukarıdaki adımları yapmanız gerekir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir