En Sevilen Futbol Oyunları

Gta oynayanların sayısı oldukça fazla olup, genellikle bir bağımlılık olarak görülmektedir. Çeşit çeşit araçlar ile oynayabilme imkânınız olan oyunda tasarlanan araçlar, gerçek hayattaki araçların sanal ve küçültülmüş hali olması da oyun severlerin beğenisini toplamasının nedenleri arasında yer almaktadır.

Spor oyunları online oyun platformları üzerinde en çok tercih edilen oyun kategorilerinden birisi olarak dikkat çekmektedir. Bu oyunlar genellikle ülkemiz genelinde oldukça rağbet görmektedir. Son dönemlerde ise çizgi karakterlerden birisi olan tsubasa üzerine Çinli yapımcıların tasarlamış olduğu oyuna yeni karakterler eklenerek online sistemler üzerine Ggo futbol oyna başlığı altında aktarılmıştır. Siz de seçtiğiniz karakter ile rakibinize olabildiğince fazla gol atıp bu oyunun en iyilerinden birisi olmak istiyorsanız http://www.ggofutboloyna.com/ bağlantıya gitmeniz yeterli olacaktır.

Oyun için Intel Q6600 Core 2 Quad 2.4 GHz işlemci, 4 GB RAM, 15 GB boş disk alanı, ATI Radeon HD5770 Ekran Kartı ve DirectX 11 sistem gereksinimlerini istiyor. Sistem gereksinimlerini bu kadar erken açıklanması bizleri ve oyun severleri şaşırtmış diyebiliriz çünkü tam anlamıyla açıklanması E3 fuarında bekleniyordu. FIFA 2015 oynarken en büyük değişikliklerden birisi de tüm konsollardaki grafik farklarının eşitlenecek olması. Tabi ki arada yine grafiksel açıdan konsollara göre farklılıklar olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir